Single service

SAPA MECANIZATA

Calitate la standarde europene!

Luni - Vineri, 9:00 - 18:00

contact@sape-semi-umede.ro

0761 284 004

Sapa mecanizata si elicopterizata este solutia pentru o pardoseala cu o suprafata plana fara denivelari si cu o rezistenta crescuta in timp, potrivita oricarei constructii, indiferent ca este vorba de o casa, o parcare, un depozit un mall sau un hotel.

Un mare avantaj consta in faptul ca durata de executie este cu mult mai mica decat metoda clasica si bineinteles calitatea crescuta a serviciilor datorita tehnologiei si aparaturii avansate.

Sapa mecanizata are rolul de a egaliza suprafetele si serveste ca strat suport final potrivit oricarui tip de pardoseala – gresie, parchet, pardoseli epoxidice etc.

Ne bazam intotdeauna pe echipa noastra de profesionisti pentru ati oferi cele mai bune sfaturi si solutii in privinta cresterii calitatii serviciilor, optimizarii cheltuielilor si extinderea garantiei lucrarii.
Lucram doar cu materiale de calitate si aparatura moderna motiv pentru care suprafata lucrata poate depasi chiar si 200mp pe zi.

Cu ajutorul utilajelor moderne prepararea amestecului pentru sape semi-umede se face pe loc, obtinandu-se astfel un material omogen cu o consistenta perfecta ce este imediat distribuit uniform pe o suprafata mare de lucru ce urmeaza a fi nivelat si ulterior elicopterizat pentru obtinerea unei suprafete plane.